Lužná – Tn. Rakovník 2:3 (1:1)

V pátém kole okresního přeboru odjel Tatran na hřiště sousední Lužné, kde se konalo posvícení. Trenér Václav Eck měl velké problémy se sestavou, ale nakonec bylo k dispizici jedenáct bojovníků, kteří s vypětím všech sil vybojovali tři body a domácím trochu zošklivili posvícení.
Lépe do utkání vstoupil hostující Tatran, který poslal po osmi minutách do vedení kanonýr posledních zápasů Zdeněk Špimr – 0:1. Domácím se ale po půlhodině podařilo srovnat, když jinak výborně chytajícího Karla Bucka překonal bývalý dlouholetý hráč Tatranu Radek Pokorný – 1:1. O osudu zápasu rozhodl začátek druhé části. Již po pěti minutách vrátil Tatranu vedení Rous – 1:2. V 65. už to bylo o dva góly, když se prosadil navrátilec do sestavy D. Dolák – 1:3. Domácí nesložili zbraně. V 78. je do zápasu vrátil proměněnou penaltou opět Radek Pokorný – 2:3. Víc ale výborný Bucek domácím nedovolil.

Tn. Rakovník: Bucek – Zaspal, Bethel, J. Kučera, Jakub Husák – D. Dolák, Jelínek, Nguyen, Rous – Špimr, Šíma. Trenér: Václav Eck.