S režisérem přišel jiný fotbal

Tatran Rakovník B – FC Rokycany B 4:0 (0:0)

V sobotu sehrála rezerva Tatranu druhé přípravné utkání, ve kterém změřila síly s třetím týmem I. A třídy Plzeňského kraje – FC Rokycany B. Po zranění se do tréninku i do sestavy vrátil dirigent hry domácích Jan Vrábík a hned to bylo znát.

Prvních patnáct minut bylo ze strany domácích ospalých. Hosté byli aktivnější a častěji na polovině domácích, ale jejich obrana byla skvěle dirigována Janem Vrábíkem a co případně prošlo, to pochytal velmi jistý Ivan Žulevič. Zhruba po dvaceti minutách přestali domácí chybovat v rozehrávce. Udrželi míč na svých kopačkách a hra se začala srovnávat. Do přestávky měla obě mužstva dvě velké šance. V brance Tatranu vždy skvěle zasáhl Žulevič. Na druhé straně neměli Tatranští přesnou mušku.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, za což byli odměněni. Zaspal krásným míčem za obranu vysunul Makrama, který si všiml, že brankář je venku z branky a z pětatřiceti metrů ho přeloboval – 1:0. Hostům s přibývajícím časem docházely síly, což domácí v poslední dvacetiminutovce využili. Druhý gól přišel z kopačky Hory, který dostal přesnou přihrávku a při zakončení si počínal jako zkušený mazák. Za sedm minut si Rothe narazil s Hrobníkem a šajtlí z deseti metrů obstřelil brankáře – 3:0. Poslední slovo měl Hrobník, který po Rotheho kolmici utekl a s přehledem zakončil – 4:0.

Tn. Rakovník B: Žulevič – Andrt, Vrábík, Zaspal, J. Kučera – Makram, Lisner, Rothe, Hora – Hrobník – M. Kučera (60. Kollár). Trenér: Václav Eck. 

https://www.zonerama.com/FotoDavidSvoboda/Album/6018220