Kopanina byla lepší ve všech činnostech

Tatran Rakovník – FC Přední Kopanina 0:3 (0:3)

Ve středu sehráli divizní fotbalisté Tatranu druhý přípravný zápas, ve kterém přivítali na své umělé trávě velice zkušený tým Pražského přeboru – FC Přední Kopanina.

Od úvodního hvizdu rozhodčího Adama Beneše byl znatelný rozdíl mezi oběma mužstvy, ale nebyl to divizní Tatran, kdo diktoval tempo hry, ale byli to hráči Přední Kopaniny, kteří převyšovali svého hostitele ve všech herních činnostech. Hrálo se prakticky na jednu polovinu. Domácí zaostávali hlavně v pohybu na hrací ploše, ať s míčem, tak bez míče. Hosté navíc byli důraznější v soubojích a i individuálně vyspělejší. Tatran za první poločas ani jednou nevystřelil. Jedinou šanci měl Nesládek, ale nastřelil vyběhnuvšího brankáře. Naopak tým od letiště zaměstnával domácí obranu a hlavně díky nedůrazu hráčů v zelenobílém vstřelil tři branky. První hlavou po standardní situaci. Druhou, když domácí nebyli schopni odkopnout míč a třetí, když byl hráč zády k brance, ale přesto se dokázal otočit a skórovat – 0:3.

Druhý poločas byl jiný. Tatran měl sice optickou převahu, ale bez střely na branku. Ta přišla až po hodině hry z Rotheho kopačky. Hosté už nebyli tak nebezpeční, přesto předvedli tři brejky, po kterých bylo Kabelemu v brance horko, ale skóre už se nezměnilo.

Tn. Rakovník: Kabele – Černý, Vecka, Konejl (46. Bredler), Hradecký – Kutafin (46. Stojka. 70. Kutafin), Verner, Dobřanský, Nesládek (46. Rothe) – P. Kučera – Jankele (46. Vrána). Trenér: Radim Nečas. 

https://www.zonerama.com/FotoDavidSvoboda/Album/5969300