O víkendu béčko nebodovalo

Tn. Rakovník B – Hostouň B 0:3 (0:1)

Ve 2. kole nejnižší středočeské soutěže – I. B třída – se béčku díky špatné koncovce a chybám bodovat nepodařilo.

Prvních dvacet minut patřilo hostům, kteří se lépe pohybovali a kombinovali. Odměnou jim byla 11. min., kdy Křížka prostřelil A. Beneše – 0:1. Zhruba po dvaceti minutách se hra srovnala a ke slovu se dostali také domácí. Velkou šanci na vyrovnání měl po Vrábíkově sklepnutí M. Kučera, ale z dvanácti metrů přestřelil. Pak se ke slovu dostal po přetaženém centru Kollár, ale ani jeho hlavička nerozvlnila síť.

Vstup do druhé části měli lepší domácí, ale brankář Ondrejička předvedl několik parádních zákroků. Pak se hra znovu obrátila a až do konce zápasu tahali za delší konec hosté, kteří svoje snažení dokázali vyjádřit i gólově. Nejprve se v 76. podruhé v utkání prosadil Křížka, aby dvě minuty před koncem pečetil vítězství Fábry – 0:3.

Václav Eck: „Vůbec nám nevyšel začátek zápasu. Postupně jsme hru vyrovnali, ale nedokázali jsme soupeře za jeho chyby potrestat. Hostouň má zkušený a kvalitní tým. Pokud proti ní neproměňujete šance, tak je to velká chyba. Navíc se musíte vyvarovat i vlastních chyb v defenzivě a to byly přesně ty rozdíly, které rozhodly zápas.“

Tn. Rakovník B: A. Beneš – M. Kučera, Vrábík, Kollár, J. Kučera (66. Zaspal) – Makram, Volf, Kutafin, Dobřanský, Hora (66. Jelínek) – J. Beneš. Trenér: Václav Eck.