Smůla vyvrcholila v nastaveném času

Kladno B – Tn. Rakovník B 1:0 (0:0)

V dalším kole I. B třídy odjela rezerva Tatranu do Unhošti, kde se střetla s mladým rezervním týmem divizního Kladna. Utkání mělo pro zeleno-bílé hodně hořkou pilulku na závěr.

Od úvodních minut byli domácí mladíci pohyblivější, ale obrana Tatranu v čele s A. Benešem pracovala bezchybně. Bohužel po čtvrthodině přišla komplikace, když se zranil Vrábík, který se přesunul na hrot a tým čekal na hráče, kteří přijedou ze zápasu áčka, aby se mohlo vystřídat. Domácí sice byli lepší, ale v brance Tatranu stál skvělý Adam Beneš. Druhá komplikace přišla ve 33. min., kdy jeho bratr Honza zastavil rukou na brankové čáře míč letící do branky. Byl vyloučen a domácí kopali penaltu. Adam Beneš ale bratra pomstil a penaltu chytil. 

Ve druhém poločasu převzali otěže hosté, kteří se dostali do několika slibných náznaků, ale koncovka nebyla nejlepší. Když už se střely povedly, tak výborně zasáhl Kindl. Když se všichni těšili na pokutové kopy, tak přišla velmi smolná situace. Ve třetí minutě nastavení hosté špatně odehráli míč, ke kterému se dostal Švambera a rozhodl o vítězství domácích – 1:0.

Václav Eck: „Všechny kluky, kteří zasáhli do zápasu, musím pochválit. Bohužel i takový fotbal někdy bývá. V prvním poločasu nás podržel Adam Beneš. Ve druhém jsme byli i v deseti lepším týmem. Takticky jsme zvládli hru o jednoho méně, ale v nastavení jsme udělali jednu chybu a soupeř nás potrestal.“

Tn. Rakovník B: A. Beneš – Zaspal, Vrábík (44. Černý), Kollár, J. Kučera – Makram (55. Šrédl), Lisner, Volf, Dobřanský, Hora (46. Věchtík) – J. Beneš. Trenér: Václav Eck.