Projekt fotbalového Rakovnicka

Od příští sezony se SK Rakovník a TJ Tatran Rakovník domluvili na společném fungování žákovských a dorosteneckých mužstev a také bližší spolupráci v oblasti přípravek a dospělých.
Z Tatranu přejdou veškeří hráči v žákovském a dorosteneckém věku (11-18 let) pod hlavičku SK, které pojmenuje v soutěžích tým jako RAKOVNICKO. To odráží nejen spolupráci těchto dvou klubů, ale i blízkou spolupráci s přípravkovými odborníky z SKP Rakovník a také je to příslib pro bližší spolupráci s ostatními kluby okresu. Vizí je, aby tyto týmy fungovaly jako výkladní skříň nejen města Rakovníka, ale celého regionu.
Součástí dohody je využití obou areálů pro všechny týmy projektu Rakovnicka. Personálně povede úsek mládeže zástupce SK Marek Pavlík a jeho pravou rukou bude zástupce Tatranu Petr Vecka. Kromě hráčů se samozřejmě sdružují i trenéři, aby se zbytečně nadále netříštily odborné síly, které mají oba kluby nyní k dispozici.
Věříme, že tento projekt může rakovnický fotbal posunout na vyšší úroveň, aby opět Rakovník vychoval spoustu kvalitních fotbalistů, kteří posílí zprvu celý okres, ale třeba i vyšší soutěže. K tomu je potřeba usilovná práce, kvalitní zázemí, skvělí trenéři a především vzájemná spolupráce. Uděláme maximum, aby tento projekt byl úspěšný.

Výkonné výbory SK Rakovník & TJ Tatran Rakovník