Ohnivec Městečko – Tn. Rakovník 3:1 (2:0)

Ohnivec aréna Tatranu nesvědčila

V dalším kole odjeli zeleno-bílí na horkou půdu zkušeného týmu – Ohnivec Městečko. Hrálo se na těžší a podmáčeném terénu, s čímž si mnohem lépe poradili domácí. Ti byli během zápasu, i přes těžší terén, fotbalovější a nebezpečnější a zaslouženě si připsali tři body.
Již po dvou minutách zahrávali domácí rohový kop. Míč propadl na hraně malého vápna k noze Gabriela Matthieu, jemuž stačilo nastavit placírku – 1:0. Za deset minut zahrávali hosté rohový kop. Domácí obrana míč odvrátila na půlku, kde si jej přikryl Matthieu a sprintem utekl hostující obraně a v pokutovém území prostřelil A. Beneše – 2:0. Domácí mohli své vedení navýšit, ale A. Beneš byl pozorný. Tatran se vrátil do hry ve 48. minutě, kdy Zaspalův přetažený centr propadl celým vápnem až k Jakubu Husákovi, který prostřelil Abraháma – 2:1. Domácí ale kontrolovali průběh. V 73. minutě pečetil jejich zasloužené vítězství proměněnou penaltou P. Šnídl – 3:1. Tatran tak podruhé v soutěži prohrál. Naopak Městečko se výhrou dostalo do bojů o čelo tabulky. Horší je zranění Dominika Doláka, který určitě nestihne duel s Pustověty.

Tn. Rakovník: A. Beneš – Zaspal, J. Kučera, M. Kučera (78. Bethel), Vondruška – Dolák (46. J. Beneš), Hájek, Kokšal, Jelínek, Jakub Husák – Jan Husák (73. Marek Havel). Trenér: Václav Eck.