Bídný výkon rezervy

Klobuky – Tn. Rakovník B 4:1 (2:0)

V dalším kole I. B třídy odjela rezerva Tatranu na hřiště zachraňujících se Klobuk a její výkon nebyl vůbec dobrý. Nakonec z toho byla jen samá ostuda. 

První minuty patřily dobře hrajícím hostům, kteří si během půlhodiny vypracovali čtyři vyložené šance. Dvakrát Čermák, Makram a J. Beneš ale v zakončení neuspěli, a tak přišel ve 37. min. trest. M. Kučera se špatně domluvil s brankářem A. Benešem a skluzem poslal míč kolem svého brankáře do vlastní branky – 1:0. Za dvě minuty došlo k oboustrannému vyloučení. Náprstek úderem do hlavy srazil L. Doláka, což mu oplatil stejným způsobem Andrt. Když už se obě mužstva viděla v kabinách, tak přišel trestný kop domácích a Vébr krásnou střelou přes zeď zvýšil – 2:0.

Vstup do druhé části hostům nevyšel. V 50. zaváhal v souboji Zaspal. Svoboda poslal před branku ostrý centr, kterým trefil Černého, od kterého se míč odrazil do vlastní branky – 3:0. Za dvě minuty bylo ještě hůře, kdy domácí přesně zakončil rychlý brejk – 4:0. Od tohoto okamžiku přišel tlak hostů, ale gól pouze jeden. V závěru tečovanou střelou snížil Lisner – 4:1.

Václav Eck: „Od zápasu se Slaným se nám herně výsledkově nedaří. Dnes, se vší úctou k soupeři, to byl nejslabší tým soutěže. Bohužel jsme se přizpůsobili jeho hře. Přitom šancí jsme měli na dva zápasy, ale naše produktivita v posledních zápasech pokulhává.“

Tn. Rakovník B: A. Beneš – Zaspal (59. Vojtek), M. Kučera, Jiřík, Černý (59. J. Kučera) – Čermák, Andrt, Lisner, L. Dolák (46. Tauš), J. Beneš (59. Vait) – Makram (59. Sýkora). Trenér: Václav Eck.