U všech gólů byl Honza Beneš

Tatran Rakovník B – FC Přední Kopanina B 3:1 (1:1)

Hned po utkání áček obou klubů změřily síly rezervní týmy. 

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Do vedení se dostali hosté už po deseti minutách, když byl Adam Beneš krátký na střelu z deseti metrů – 0:1. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali ve 27. min., kdy Honza Beneš poslal rohový kop před branku. Do vzduchu se nejvýše vyšrouboval Sýkora a hlavou trknul nechytatelně – 1:1. Do poločasu mohla obě mužstva strhnout vedení na svoji stranu, ale koncovka nebyla nejlepší.

Druhý poločas přinesl podobný obrázek. Malinko více ze hry měli domácí. Do velké šance se dostal Tauš, který udělal kličku brankáři, ale ze strany trefil pouze boční síť. Za pět minut mohlo udeřit na druhé straně, ale Adam Beneš robinsonádou vyškrábl hlavičku z bezprostřední blízkosti na roh. Klíčové okamžiky přišly v poslední desetiminutovce. Makram napadal rozehrávku soupeře. Získal míč, který posunul na Honzu Beneše, jenž okamžitě uvolnil L. Beneše, který mazáckým lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře – 2:1. Za pět minut utekl po pravé straně Makram. Střílený centr poslal do prostoru přední tyče, kam si naběhl Honza Beneš a skluzem poslal míč přesně k přední tyči – 3:1.

Václav Eck: „Byla to velice dobrá konfrontace s pražským fotbalem. Soupeře měl ve svých řadách několik zkušených fotbalistů. Začátek nebyl z naší strany nejlepší, ale pak jsme byli lepším týmem. S řadou pasáží jsem spokojen, ale pořád tam byla hluchá místa.“

Tn. Rakovník B: A. Beneš – Jiřík, Šika, M. Kučera, Vait – J. Beneš, Čermák, Andrt, Hora – Tauš, Sýkora. Hokejově střídali: Vojtek, Zaspal, Makram a L. Beneš. Trenér: Václav Eck.