Tn. Rakovník – Mš. Žehrovice 6:0 (1:0)

25 minut potřeboval na hattrick

V dalším kole okresního přeboru přivítali zeleno-bílí na svém pažitu úřadujícího okresního přeborníka – Sokol Mšecké Žehrovice.
Zelenobílí byli od prvních minut fotbalovějším týmem, ale do první šance se dostal hostující Kočí, ale Michal Červený prokázal své letité zkušenosti a šanci bravurním zákrokem zlikvidoval. Na góly se čekalo až do závěru poločasu, kdy byl v pokutovém území sražen Jan Husák a D. Dolák se z penalty nemýlil – 1:0. Druhý poločas byl jednoznačně v režii dobře kombinujícího Tatranu. Hned po dvou minutách byl v pokutovém území sražen opět Jan Husák a D. Dolák nezaváhal ani z druhé penalty – 2:0. V 65. minutě přišel na hrací plochu Jan Beneš a hned prvním dotekem skóroval, když dorazil do prázdné branky nahrávku D. Doláka – 3:0. Za dvě minuty to byl opět Jan Beneš, který výstavní bombou do šibenice nedal brankáři šanci – 4:0. Tatran dominoval. Deset minut před koncem se do míče za vápnem opřel výborně hrající Jelínek a bombou pod břevno překonal Jakuba Kolka – 5:0. Poslední slovo měl v 90. minutě Jan Beneš, který dokázal zkompletovat hattrick – 6:0. Michal Červený udržel v druhém utkání za sebou čisté konto.
Tn. Rakovník: M. Červený – Zaspal, J. Kučera, M. Kučera, Vondruška – D. Dolák, Kokšal (82. Bucek), Jelínek, Jakub Husák (65. J. Beneš) – Hájek – Jan Husák (75. Špimr). Trenér: Václav Eck.

Fotogalerie z utkání od Davida Svobody