PLAMÍNEK NADĚJE NEUHASNUL

Po skončení posledního kola divize B se první tým TATRANU Rakovník ocitl na předposledním místě tabulky, které mělo být sestupové. Pro zeleno-bílé ale stále plápolal slabý plamínek naděje v tom, že by se nemusely naplnit soutěže postupujícími týmy a kolečko nabídek by se vrátilo i k vedení TATRANU (nejdříve ji dostávají všechny týmy ve všech KP do čtvrtého, ve Středních Čechách do pátého místa, a teprve potom se vrací nabídky k sestupujícím celkům). 

Ve čtvrtek 20. 6. kolem 16 hodiny nastal šok. TATRAN v divizi není a je tam MFK Most, byť jsme měli při shodném počtu bodů lepší vzájemný zápas. Doma jsme vyhráli 5:2 a v Mostu prohráli 4:2. Jeden gól (i případně celkové skóre) hovořil pro nás. Šotek si zahrál s nervovou soustavou zeleno-bílých, ale během dvou telefonátů bylo vše vyřešeno a v pátek dopoledne bylo oznámeno nové nasazení do divizí, kde už TATRAN figuroval. 

Pro řadu našich věrných fanoušků to byla parádní a skoro by se dalo napsat neskutečná zpráva. Radost byla veliká. Máme i své „věrné“ na opačné straně. Asi budou mít zkažený víkend, možná i prázdniny, ale s tím my těžko něco uděláme. 

Všem našim fanouškům, hráčům, trenérům přejeme krásné chvilkové volno, parádní prázdniny a opět se budeme těšit při divizních utkáních na jejich návštěvu. P.S. parádní prázdniny přejeme i těm „věrným“ na opačné straně.