Rezerva střelecky nezvládla zápas

Zlonice – Tn. Rakovník B 3:0 (3:0)

V dalším kole I. B třídy odjela rezerva Tatranu na hřiště zachraňujících se Zlonic a duel nezvládla hlavně díky neproměňováním šancí.

Rezerva Tatranu v tomto zápase dostala nejen lekci z produktivity, ale také poznala, jak se hraje o body. Od prvních minut sice byla fotbalovější a měla více šancí, ale koncovka a touha vstřelit góly byly na straně domácích. Ti šli do vedení již po dvanácti minutách po standardní situaci. Při zakončení neměl čisté svědomí ani brankář Kubina – 1:0. V dalších minutách měli hosté několikrát šanci na srovnání, ale Kokarev, Tauš a ani Pidrman neproměnili. Závěr poločasu hostům vůbec nevyšel. Nejprve domácí po další standardce, kde opět zaváhal Kubina společně s bránícími hráči, zvýšili – 2:0. Pět minut před koncem překvapila Kubinu střela z pětadvaceti metrů – 3:0.

Druhý poločas sice byl ve znamení tlaku hostů, ale chyběla přesnější finální přihrávka i touha více se poprat v pokutovém území domácích. Ti díky bojovnosti uhájili vítězství a získali cenné body.

Miroslav Hájek: „Ostuda, hrůza – ve Zlonicích se snad ani prohrát nedalo. Rozhodla nedůslednost našich obránců při bránění standardních situací a slabší den Michala Kubiny. To ale neznamená, že za prohru může Michal. Je to kolektivní ostuda a vinu neseme všichni.“

Tn. Rakovník B: Kubina – M. Kučera (36. F. Skoupý), Hájek, Jiřík, Černý – Čermák, Weis, Mašek (46. L. Skoupý), Kokarau – Tauš (81. J. Konopásek), Pidrman. Hrající trenér: Miroslav Hájek.