V závěru přišly dvě hloupé chyby

 

Tatran Rakovník B – Sokol Černčice 1:2 (0:0)

V sobotu sehrála rezerva Tatranu druhý přípravný zápas, ve kterém změřila síly se Sokolem Černčice, který hraje I. B třídu Ústeckého kraje. Domácí trenér Václav Eck postrádal: Hájka, M. Kučeru, Vaita a Čermáka. 

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Mírnou převahu měl domácí tým, ale svoje slibně se rozvíjející útočné akce nedokázal dotáhnout ke gólovému efektu. Změnu stavu nepřinesly ani nebezpečné střely J. Beneše nebo Jiříka. Hosté se během prvního poločasu nedostali do jediné vážnější šance.

Druhá část začala lépe pro domácí. O. Vávra krásným centrem našel ve vápně Sýkoru, který s pomocí teče obránce poslal míč do sítě – 1:0. Hned za pět minut mohlo být ještě veseleji. Makram šel sám na brankáře, ale poslal míč vedle branky. Prostřídání ovlivnilo hru domácích a otěže převzali hosté, kteří měli několik šancí srovnat, ale A. Beneš byl na místě. Po hodině hry ale domácí mladík v brance kapituloval – 1:1. Když už se čekalo, že utkání skončí smírně, tak minutu před koncem přišla ztráta míče na půlce. Dlouhý míč za obranu a A. Beneš byl bezmocný – 1:2.

Václav Eck: „Většina mladých kluků se se zápasem popasovala docela dobře. S určitými fázemi jsem byl spokojen, ale v řadě momentů byla znát naše naivita a nezkušenost. Hlavně to bylo znát v osobních soubojích, což jsou situace, které mladí teprve poznávají. Pořád je na čem pracovat, ale jdeme dobrou cestou.“

Tn. Rakovník B: A. Beneš – Andrt, Jiřík, Zaspal, L. Šika – O. Vávra, Lisner – J. Beneš, Makram, Hora – Sýkora. Hokejově střídali: Přibyl, Kalous, Vojtek, Tauš a Koucký. Trenér: Václav Eck. -tělo-