Rezerva přišla v závěru o body

Slaný B – Tn. Rakovník B 2:0 (0:0)

V neděli odjela rezerva Tatranu bojovat v I. B třídě o body do Slaného, kde se utkala s domácí rezervou. Bohužel hosté odjeli pouze v jedenácti, což se na zápasu projevilo. 

První poločas přinesl fotbal nevalné úrovně. Přesto byli nebezpečnější hosté. Již ve 2. min. poslal do vápna centr Čermák, ale L. Skoupý netrefil letící míč podle představ. Ve 23. se situace opakovala, jen centr přišel z druhé strany od F. Skoupého. Domácí hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si Kubina poradil. Minutu před přestávkou našel Hájek na penaltě M. Kučeru, který ale hlavičoval jen do gólmana.

Druhý poločas začal mírným tlakem domácích, ale obrana Tatranu všechny nakopávané míče dokázala odvrátit. Čtvrt hodiny před koncem přišel rozhodující okamžik. Nykl si narazil se Stožickým a vymetl šibenici – 1:0. Za pár minut mohlo být srovnáno, ale Tauš neusměrnil do sítě přesný centr Weise. Dvě minuty před koncem korunovali domácí po závaru výsledek – 2:0. Po gólu viděl druhou žlutou Čermák a hosté dohrávali závěr o deseti.

Zdeněk Weis: „Utkání moc krásy nepobralo a asi by mu víc slušela remíza. O naší prohře rozhodla slabší fyzická kondice a únava mladíků. Na druhou stranu, všem bych rád poděkoval za bojovnost.“

Tn. Rakovník B: Kubina – Zaspal, Hájek, L. Šika, Jiřík – L. Skoupý, Weis, Čermák, F. Skoupý – Tauš, M. Kučera. Trenér: Zdeněk Weis.